Suntem oficial parteneri NIKON Romania

Incepand din noiembrie 2010 Scoala de Fotografie Art Production Brasov a devenit partener oficial Nikon in Brasov.

Prin amabilitatea Dl. Radu Niculescu, brand manager Nikon, vineri 5 noiembrie 2010 am organizat primul workshop de prezentare si testare, a noilor produse din gama Nikon, la sediul Scolii de Fotografie Art Production Brasov.Nikon Brasov

Ne-am bucurat de un real succes, avand peste 30 de invitati din Brasov si imprejurimile acestuia, care au avut placerea, pe langa prezentarea sustinuta de Dl. Radu Niculescu, sa testeze diverse echipamente foto de ultima generatie marca Nikon cum ar fi: Body-ul Nikon D3100 si celebrul body D7000, insotite bineinteles cu cateva dintre obiective de top Nikon: Nikkor 85 mm f1.4, Nikkor 35mm f1.4 , Nikkor 24-120 f4 si cum nu se putea sa lipseasca din peisaj si putina lumina ne-am jucat si cu blitz-ul Nikon SB 700.

Toti participantii au avut placuta surpriza sa descopere si noua 'bijuterie compacta" Coolpix P7000 care intr-adevar, in urma micilor teste efectuate de-a lungul prezentarii, s-a dovedit a fi cea mai reusita camera compacta de la Nikon, datorita diversitatii setarilor si optiunilor profesionale si inventive cu care este dotata.

Dorim sa multumim domnului Radu Niculescu si forumului Nikonisti.ro pentru amabilitatea si sprijinul oferit realizarii acestui eveniment, si bineinteles clovnului Maxy cel care ne-a colorat senzorii CMOS pe toata durata testelor.

In calitate de parteneri Nikon Romania, incepand din ianuarie 2011 la sediul Scolii de Fotografie Art Production Brasov veti putea beneficia de toate informatiile si sprijinul in vederea achizitionarii echipamentelor Nikon.


Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg MR. Wong Technorati blogger google reddit Yahoo

Parteneri

Noutati !

Adobe Photoshop Lightroom 4
Curs intensiv de prelucrare foto in Adobe Photoshop Lightroom 4

Curs intensiv Adobe Photoshop Lightroom 4

Incepand cu 01.11.2010 Scoala de Fotografie Art Production va ofera posibilitatea de a achita in rate fiecare dintre cele 3 pachete de cursuri foto.

Cursuri de fotografie studentiCursuri de fotografie juniorCursuri de fotografie Freelancer

Facebook