Cursuri de fotografie 2013

Cursuri de fotografie Brasov 2013 

Incepand din 20 septembrie 2012 incep inscrierile pentru cea de-a 13 clasa de fotografie, cursuri de fotografie organizate de Scoala de Fotografie Art Production Brasov -
La ora actuala suntem singura Scoala de Fotografie autorizata sa organizeze cursuri de initiere in fotografie din Brasov.

Inscrierile , depunerea actelor si achitarea avansului se vor face prin programare la sediul scolii la urmatoarele numere de telefon :
0743 731931 - Adrian Balas

Dosarul cu acte va contine : Copie dupa CI , Copie dupa diploma de BAC sau Diploma de facultate, in cazul doamnelor si copie dupa certificatul de casatorie in cazul in care diploma de studii nu corespunde cu numele din CI.
La inscrierea in curs se va percepe jumatate din valoarea cursului, urmand ca cealalat jumatate sa fie achitat spre finalul cursului.

Data probabila de incepere a cursurilor de fotografie este  in functie de numarul persoanelor inscrise in curs (minim 8 persoane - maxim 10 pentru formarea unei clase complete). In cazul in care clasa este completa acestea pot incepe si mai repede.

Cursurile se vor desfasura pe o perioada de aprox 6 saptamani cu o cadenta de 2 zile pe saptamana (Luni si Marti incepand cu orele 18.15) la sediul Scolii de Fotografie Art Production din centrul de afaceri Roland Brasov.

O data la 2 saptamani sambata dimineata (daca conditile meteorologice de ne permit) se va iesi la ture foto in oras sau in imprejurimile acestuia in vederea consolidarii informatiilor dobandite de-a lungul cursului de fotografie.

Programa cursului de fotografie este in conformitate cu prevederile scolilor de profil adaptate la nivelul de incepatori.

Cursurile se vor primi in format PDF o data la 2 saptamani pe adresa de mail sau in format tiparit daca este nevoie.

Tarifle si conditiile de inscriere in curs raman neschimbate si pot fi viziualizate in meniul site-ului.

In urma absolvirii cursului de fotografie realizat de Scoala de Fotografie Art Production Brasov, cursantii vor obtine un "CERTIFICAT DE ABSOLVIRE" eliberat de Ministerul Muncii Familiei si 
Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultiilor (CNFPA), aceasta fiind singura institutie acreditata din Romania sa elibereze certificate de competenta profesionala in meseria de fotograf Codul COR - 313106.

Mai multe informatii despre cursuri puteti obtine la numarul de telefon: 
0743 731931 Trainer - Adrian Balas sau pe site-ul nostru www.cursuri-de-fotografie.ro

Va multumim pentru atentia acordata si va asteptam cu drag.

 

Suntem oficial parteneri NIKON Romania

Incepand din noiembrie 2010 Scoala de Fotografie Art Production Brasov a devenit partener oficial Nikon in Brasov.

Prin amabilitatea Dl. Radu Niculescu, brand manager Nikon, vineri 5 noiembrie 2010 am organizat primul workshop de prezentare si testare, a noilor produse din gama Nikon, la sediul Scolii de Fotografie Art Production Brasov.Nikon Brasov

Ne-am bucurat de un real succes, avand peste 30 de invitati din Brasov si imprejurimile acestuia, care au avut placerea, pe langa prezentarea sustinuta de Dl. Radu Niculescu, sa testeze diverse echipamente foto de ultima generatie marca Nikon cum ar fi: Body-ul Nikon D3100 si celebrul body D7000, insotite bineinteles cu cateva dintre obiective de top Nikon: Nikkor 85 mm f1.4, Nikkor 35mm f1.4 , Nikkor 24-120 f4 si cum nu se putea sa lipseasca din peisaj si putina lumina ne-am jucat si cu blitz-ul Nikon SB 700.

Toti participantii au avut placuta surpriza sa descopere si noua 'bijuterie compacta" Coolpix P7000 care intr-adevar, in urma micilor teste efectuate de-a lungul prezentarii, s-a dovedit a fi cea mai reusita camera compacta de la Nikon, datorita diversitatii setarilor si optiunilor profesionale si inventive cu care este dotata.

Dorim sa multumim domnului Radu Niculescu si forumului Nikonisti.ro pentru amabilitatea si sprijinul oferit realizarii acestui eveniment, si bineinteles clovnului Maxy cel care ne-a colorat senzorii CMOS pe toata durata testelor.

In calitate de parteneri Nikon Romania, incepand din ianuarie 2011 la sediul Scolii de Fotografie Art Production Brasov veti putea beneficia de toate informatiile si sprijinul in vederea achizitionarii echipamentelor Nikon.

 

Cursuri de fotografie online

Cursuri de fotografie Online

Cursuri de fotografie ONLINE - cursuri foto online

Cursuri de fotografie ONLINE se adreseaza tuturor fotografilor amatori sau profesionisti ce doresc obtinerea certificatului de competenta profesionala eliberat de·Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovari, pentru formarea profesionala de FOTOGRAF.

  • Cost pachet:·500 RON
  • Durata cursului de fotografie Online - Cursurile se vor expedia in format electronic PDF pe durata a 30 de zile.
  • Finalizarea cursului: La finalizarea cursurilor de fotografie online, participantul se va prezenta la data si ora stabilita de comun acord cu lectorul cursului in vederea sustinerii examenului de absolvire.
  • Diploma: Diploma CNFPA cu recunoasterea Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii.
   

Caravana NIKON la Scoala de fotografie Art Production

Cursuri de fotografie - Testare Nikon - Clik pentru mai multe detalii

Vineri 5 noiembrie 2010 ora 17.00 Scoala de Fotografie Art Production Brasov are placerea de a va invita la testarea noilor produse NIKON in incinta scolii de fotografie din Centrul de afaceri Roland, Bd. M Kogalniceau, Bloc C5 etaj 9.

Invitati speciali ai acestei intalniri : Dl.·Radu Niculescu Brand Manager Nikon in Romania

In cadrul evenimentului caravana NIKON Romania va pentru testare urmatoarele echipamente si acesorii foto :

- Nikon D3100 body
- Nikon D7000 body
- NIKKOR 85mm 1.4 AF-S
- NIKKOR 35mm 1.4 AF-S
- NIKKOR 24-120mm f/4 AF-S
- NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6 AF-S
- NIKKOR 55-300mm f/3.5-5.6 AF-S DX
- Nikon COOLPIX P7000
- Nikon SPEEDLIGHT SB-700
- Nikon COOLPIX S1100pj
- Nikon COOLPIX S80
- Nikon COOLPIX S5100

Va astepteptam cu drag !

   

Parteneri

Noutati !

Adobe Photoshop Lightroom 4
Curs intensiv de prelucrare foto in Adobe Photoshop Lightroom 4

Curs intensiv Adobe Photoshop Lightroom 4

Incepand cu 01.11.2010 Scoala de Fotografie Art Production va ofera posibilitatea de a achita in rate fiecare dintre cele 3 pachete de cursuri foto.

Cursuri de fotografie studentiCursuri de fotografie juniorCursuri de fotografie Freelancer

Facebook