In urma insistentelor unora dintre cursantii Scolii noastre de Fotografie, ne-am decis sa facem un tur foto, insa in afara orasului deoarece tot sau aproape tot ce este in Brasov, a fost pozat in fiecare anotimp, la fiecare sarbatoare a orasului, si astfel se cunoaste si cunoastem fiecare coltisor din ”Strada Sforii”, ”Piata Sfatului”, ”Belvedere” si alte puncte turistice, extreme de cunoscute in si din Brasov.

Putem deci organiza acest tur foto in orice locusor din fascinanta noastra Romanie, frumoasa si pitoreasca. Dar, punand la punct traseele posibile si luand in calcul costurile  necesare, am realizat ca printr-o suma de 300Euro ne putem realiza turul foto la fel de bine in afara tarii ca si in tara, depasind astfel barierele granitei.

Oare nu merita revazuta sau cunoscuta Roma, prin ochiul fotografului incepator, ce ziceti?

Din pasiunea pentru fotografie, pentru calatorie si distractie, dorim sa organizam in perioada Iunie 2011, un weekend foto la Roma!

-          Dorim sa formam un grup restrans de maxim 20 de persoane,

-          Plecarea se va face de pe aeroportul din Cluj sau Bucuresti,

-          Pentru micsorarea costurilor de zbor, acesta se va realiza prin intermediul unei companii low-cost,

-          Bieletele de zbor se vor achizitiona cu aproximativ 2 luni (Aprilie 2011), inainte de plecare pentru a beneficia de cele mai bune oferte.

Vom reveni cu informatii cat mai curand posibil, despre cazare si restul cheltuielilor.

Asteptam cu mare interes parerea dumneavoastra despre aceasta mica si fascinanta excursie!