Cursuri de fotografie Brasov 2011 – inscrieri pentru clasa din octombrie

Incepand de Luni 05.09.2011 incep inscrierile pentru cea de-a 7 clasa de fotografie, cursuri de fotografieorganizate de Scoala de Fotografie Art Production Brasov – La ora actuala suntem suntem singura Scoala de Fotografie autorizata sa organizeze cursuri de initiere in fotografie din Brasov.

Inscrierile , depunerea actelor si achitarea avansului se vor face prin programare la sediul scolii la urmatoarele numere de telefon :
0735 852 490 – Neagu Andrei
0743 731931 – Adrian Balas

Dosarul cu acte va contine : Copie dupa CI , Copie dupa diploma de BAC sau Diploma de facultate, in cazul doamnelor si copie dupa certificatul de casatorie in cazul in care diploma de studii nu corespunde cu numele din CI.
La inscrierea in curs se va percepe jumatate din valoarea cursului, urmand ca cealalat jumatate sa fie achitat spre finalul cursului.

Data probabila de incepere a cursurilor de fotografie este 03 octombrie 2011 in functie de numarul persoanelor inscrise in curs (minim 8 persoane – maxim 10 pentru formarea unei clase complete). In cazul in care clasa este completa acestea pot incepe si mai repede.

Cursurile se vor desfasura pe o perioada de aprox 6 saptamani cu o cadenta de 2 zile pe saptamana (Luni si Marti incepand cu orele 18.15) la sediul Scolii de Fotografie Art Production din centrul de afaceri Roland Brasov.

O data la 2 saptamani sambata dimineata (daca conditile meteorologice de ne permit) se va iesi la ture foto in oras sau in imprejurimile acestuia in vederea consolidarii informatiilor dobandite de-a lungul cursului de fotografie.

Programa cursului de fotografie este in conformitate cu prevederile scolilor de profil adaptate la nivelul de incepatori.

Cursurile se vor primi in format PDF o data la 2 saptamani pe adresa de mail sau in format tiparit daca este nevoie.

Tarifle si conditiile de inscriere in curs raman neschimbate si pot fi viziualizate in meniul site-ului.

In urma absolvirii cursului de fotografie realizat de Scoala de Fotografie Art Production Brasov, cursantii vor obtine un “CERTIFICAT DE ABSOLVIRE” eliberat de Ministerul Muncii Familiei si
Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultiilor (CNFPA), aceasta fiind singura institutie acreditata din Romania sa elibereze certificate de competenta profesionala in meseria de fotograf Codul COR – 313106.

Mai multe informatii despre cursuri puteti obtine la numarul de telefon 0743 731931 Trainer – Adrian Balas sau pe site-ul nostru www.cursuri-de-fotografie.ro

Va multumim pentru atentia acordata si va asteptam cu drag.