Nascut din pasiunea si dorinta de perfectionare,cursul de fotografie se adreseaza atat incepatorilor care doresc sa-si insuseasca notiunile elementare din domeniul fotografic, cat si profesionistilor dornici de perfectionare si imbunatatire a cunostintelor deja dobandite in arta fotografica. In perioada desfasurarii cursurilor de fotografie, participantii vor avea prilejul sa acumuleze notiuni de baza despre istoria fotografica, functionarea unui aparat fotografic pe film sau digital, optica obiectivelor fotografice, incadrare si compozitie in fotografie, tehnici de utilizare a luminii in natura si fotografia de studio, masurarea expunerii, histograma si temperatura de culoare, elemente de compozitie si limbaj vizual.

Durata cursului foto.

Durata; cursurilor de fotografie este de 64 ore din care pregatire toretica 24 ore si pregatirea practica 40 de ore, ce se vor materializa in workshopuri cu diverse tematici, in verdea consolidarii informatiilor dobandite de-a lungul partii teoretice acursului de fotografie. Practic, cursul de fotografie se va desfasura pe o durata de 1 luna jumate, cu 2 sedite pe saptamana de cate 2-3 ore fiecare.
Cursurile de fotografie sustinute de Scoala de Fotografie Art Production Brasov, se desfasoara in incinta centrului de afaceri Roland Brasov, de luni pana joi incepand cu orele 18.00.

Diplome obtinute in urma cursului de fotografie.

In urma finalizarii acestor cursuri si a examenului de verificare a cunostintelor dobandite, participantii vor obtine un certificat acreditat de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii prin: Consiliul National de Formare Profesionala a Adultiilor care indeplineste rolul de Autoritate Nationala pentru Calificari Profesionale, fiind prima firma din Brasov acreditata sa formeze profesional si sa elibereze aceste certificate de fotograf.

Programa de studiu a cursurilor de fotografie.

Programa de studiu a cursurilor foto sustinute de Scoala de Fotografie Art Production este in conformitate cu cerinteleMinisterul Educatiei Cercetarii si Inovarii, fiind realizata partiala dupa programa de studiu a scolilor de arte vizuale din Romania. Iata cateva dintre capitolele studiate:

  • Curs foto 1 – Organizare, istorie, aparatul foto, termeni;
  • Curs foto 2 – Aparatul si obiectivele foto;
  • Curs foto 3 – Formarea imaginii si lumina in fotografie;
  • Curs foto 4- Tehnici de utilizare a luminii in natura si in fotografia de studio;
  • Curs foto 5- Masurarea expunerii, histograma si temperatura de culoare;
  • Curs foto 6 – Cadraje, compozitii.

Taife cursuri de fotografie.

Scoala de Fotografie Art Production Brasov va ofera posibilitatea de a alege unul dintre clele 4 pachete special creat pentru necesitatile dvs atit financiare cat si functie de timpul liber care il detineti, oferindu-va posibilitatea sa achitati aceste cursuri in 2 rate.